ÜÜRILE ANDA SISUSTATUD , TUGITEENUSTEGA BÜROOD , TÖÖKOHAD TALLINNA KESKLINNAS VIRU-VÄLJAK 2, METRO PLAZA ÄRIKESKUSES.

VÕIMALIK ÜÜRIDA KA MÕNE KUU KAUPA!

ÜÜRILE ANDA SISUSTATUD , TUGITEENUSTEGA BÜROOD , TÖÖKOHAD TALLINNA KESKLINNAS VIRU-VÄLJAK 2, METRO PLAZA ÄRIKESKUSES.
HIND SISALDAB KOMMUNAALTEENUSEID, MÖÖBLIT, KORISTUST, SEKRETÄRITEENUST,KÖÖGI KASUTAMIST, SAMUTI BUSINESSLONGUE KASUTAMIST TEISTES RIIKIDES. Üürile anda sisustatud bürood koos kaasaegsete tugiteenustega. Büroodes 2-6 töökohta. Võimaliküürida ka vaid üks töökoht. Täisvarustuses ja kohandatav büroouusima tehnoloogiaga on kohe kasutatav. 24 tunnine turvaline ligipääs. Üürihind sisaldab mööblit, kommunaalteenuseid (elekter, küte, vesi, koristus …) . Sekretäriteenus, postkast, koopiamasin. Lisaks internet, telefon, kaasagne IT tugi, privaatserver. Võimalus kasutada puhketuba, kööki, nõupidamisruume. Büroo pakub kõike mida vajad, et tööd kohe alustada. See on tõhus alternatiiv traditsioonilisele büroole! Avatud kontor, ehk 1 töökoha hind  179 EUR + KM Büroo 5- 6töökohaga, rõduga, aknaga   – 900 EUR + KM Büroo 6 töökohaga, aknata –  700 EUR +KM Büroo 1 töökohaga, aknaga – 400 EUR +KM VAHENDUSTASUTA!  TULE VAATAMA JA LEIAME SOBIVA. Anneli Laas mob +372 55560071 anneli@cre.ee

Translate »